vrijdag 3 december 2021

Unieke samenwerking voor de binnenstad van Gouda!


Het is nog niet eerder voorgekomen in de Goudse geschiedenis. Komende weken slaan de lokale mediapartners de handen ineen om samen de Goudse binnenstad te steunen om van de decembermaand een topmaand te maken. De campagne "Binnenstad in het Licht" is op 3 december van start gegaan.

Centrummanager Hans van Aalst en SBG (Samenwerkende Binnenstad ondernemers Gouda) hebben het initiatief genomen om samen met de lokale media een campagne op te zetten met als thema:  "Binnenstad in het Licht" 

Dit is een primeur voor Gouda! Nog nooit heeft de lokale media een gezamenlijke campagne opgezet.

Weekblad Het Kontakt, internetkrant Gouds Dagblad, huis-aan-huis magazine deGouda, radiostation GoudaFM, nieuwssite Indebuurt en RTV Gouwestad doen allemaal mee!

Centrummanager Hans van Aalst bij RTV Gouwestad

Steun voor de binnenstadondernemers

Naast een budget wat ter beschikking is gesteld door de SBG, doet elke lokale mediapartij er nog een extra schepje bovenop. Waarom? Omdat de binnenstad-ondernemers nu alle steun nodig hebben om dit jaar toch positief af te sluiten!

Inwoners van Gouda (en natuurlijk de regio!) kunnen de komende weken genieten van mooie verhalen en aantrekkelijke acties. Die krijgen ze gelijktijdig via alle mogelijke Goudse kanalen aangereikt, waardoor iedere Gouwenaar op de hoogte is.

Positieve stemming

Het doel van de campagne is om lezers en luisteraars in een positieve stemming te brengen, ondanks de onzekere en ook wat donkere tijd waar we in leven. 

De binnenstad ondernemers en de culturele instellingen dragen ieder op hun eigen manier bij aan deze campagne, door speciale activiteiten en acties.

Onder regie van de centrummanager delen zes mediabedrijven voor deze bijzondere gelegenheid alle artikelen en andere uitingen van en met elkaar, waardoor zij gezamenlijk een krachtige en aantrekkelijke boodschap uitdragen.

Vergeet de komende tijd dus de lokale ondernemers in de binnenstad niet en ga zoveel mogelijk toch even de stad in of koop digitaal bij de Goudse binnenstadondernemers. Dat laatste dan niet via een landelijke site, maar direct bij de winkels of de horeca zelf!

4 opmerkingen:

Senèn Arias zei

Zin in! Let’s go.

Anoniem zei

Geweldig initiatief. Wat een betrokkenheid bij de stad, en wat een hart onder de riem van de ondernemers!!!!

P.S. Maar, eerlijk is eerlijk: ik maak me wel een beetje zorgen om een toenemende aantal contactmomentjes, maar dat terzijde...

Anoniem zei

Schitterend bericht Theo! Uniek zo'n samenwerking! Complimenten!

Anoniem zei

Theo, graag aandacht voor dit prachtige initiatief van Milo!
https://www.ad.nl/gouda/plan-voor-goudse-poort-300-tot-600-asielzoekers-ook-studenten-en-mensen-na-scheiding-welkom~a93045d4/

en

https://www.ad.nl/gouda/asielboot-meert-af-in-gouda-vluchtelingen-komen-volgende-week~ad240fe1/