maandag 11 april 2022

Kijk op Straat is nu te koop!

2e exemplaar is voor de wethouder

Met 48 fotografen is er anderhalf jaar lang hard aan gewerkt aan het project "Kijk op Straat" en op 9 april was het eindresultaat te zien. In Gouda Studio's aan de Oosthaven was de boekpresentatie en ontving 
Marianka Peters uit handen van Peterpaul Kloosterman  het 1e exemplaar. Wethouder Thierry van Vugt ontving het 2e exemplaar. Marianka had graag zelf meegewerkt aan dit project, maar haar gezondheid laat dat helaas niet meer toe.

Het was bijzonder leuk om als fotografen en verantwoordelijken van dit prachtige project elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. En eerlijk is eerlijk, het boek is echt een juweeltje! Een aanwinst in het kader van het het 750-jarig bestaan van onze stad met een bijzonder invulling van het thema "Geef Gouda door", door 1054 straten van Gouda op een originele wijze in beeld te brengen.

Zelf heb ik een aantal straten in Goverwelle en de Binnenstad mogen fotograferen.

Marianka Peters ontvangt het 1e exemplaar

Kijk op Straat expositie

Op 16 april om 16.00 uur is eveneens bij Gouda Studio’s de feestelijke opening van de eerste Kijk Op Straat expositie. Gedurende het feestseizoen is er een reizende binnenexpositie en een reizende buitenexpositie. De expositie laat een selectie zien van alle foto’s die de organisatie heeft binnen gekregen, geprint op groot formaat. De expositie verhuist dus steeds naar een ander deel van de stad, maar de aftrap is de 16e in Gouda Studio’s.


Thierry van Vugt heeft veel waardering voor dit project



1 opmerking:

Anoniem zei

Vanmiddag heb ik genoten van het bezoek van Koning Willem Alexander bij de start van 750 jaar!

Erg mooi!!!!