Betrokken

Betrokken

woensdag 24 maart 2021

Anna van Popering lijsttrekker ChristenUnie Gouda


Anna van Popering-Kalkman is verkozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Anna was de afgelopen 7 jaar al raadslid voor de ChristenUnie in Gouda.  


"In de gemeenteraad is zij actief als voorzitter van de Agendacommissie, en als voorzitter van de commissie Samenleving en de Raadsbrede werkgroep Gouda 750. Verder zet zij zich ook in voor de viering van Gouda 750 als lid van de Stuurgroep Gouda 750. In de gemeenteraad is zij woordvoerder op het gebied van onder meer onderwijs, economie, cultuur en schuldhulpverlening.  

 

Anna van Popering is een geboren Goudse (1983). Zij is getrouwd, moeder van twee kinderen en werkt in het dagelijks leven als advocaat arbeids- en ondernemingsrecht bij Bos Van Eck Advocaten in Gouda. Daarnaast is zij ook actief als voorzitter van de Geschillencommissie van de Gemeente Capelle a/d IJssel. 


David-Jan van Meeuwen, voorzitter bestuur ChristenUnie Gouda: “Als bestuur zijn we ontzettend blij dat Anna bereid is om de kar te trekken voor de komende verkiezingen. Zij is zeer gedreven en enthousiast en heeft ook veel inhoudelijke bagage waardoor zij het geluid van de ChristenUnie geloofwaardig kan uitdragen.” 

 

Anna zelf is ook zeer verheugd met haar voordracht: “De liefde voor Gouda is er bij mij met de paplepel in gegoten. Daarnaast ben ik al vanaf mijn middelbare schooltijd politiek actief. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik mij de afgelopen 7 jaar als raadslid van Gouda heb mogen inzetten. Echt een enorme eer dat ik nu ben verkozen tot de eerste vrouwelijke lijsttrekker van de ChristenUnie Gouda! ” 

 

Omdat de ledenvergadering waarin Anna verkozen is online werd gehouden, werd de dag daarop in het Houtmansplantsoen een bos bloemen overhandigd door het bestuur."

Foto's: Sandra Zeilstra

 

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Een waardige opvolger van jou Theo!

Bert zei

Mooi Theo!

Christiaan Ingelse zei

Gefeliciteerd met deze benoeming, maar de eer om eerste vrouwelijke lijsttrekker van de Christen Unie Gouda te worden, was toch echt aan Anke Huisman, die voor de tijd van Theo die functie vervulde.

Theo Krins zei

Beste Christiaan, Anke Huisman was in de periode 2010-2014 fractievoorzitter, maar ze is geen lijsttrekker geweest.

Roelie zei

Mooi nieuws dat Anna tot lijsttrekker van de ChristenUnie is verkozen. Anna heeft haar sporen al verdient in de Goudse gemeenteraad. Dat Anna daarnaast de eerste vrouwelijke lijsttrekker van de ChristenUnie zal zijn is mooi meegenomen.

Cees zei

Ik wens Anna heel veel succes en hoop dat ze de zelfde bereikbaarheid en inzet als Theo heeft. En dat de CU de zelfde betrokkenheid met de burgers blijft houden. Dan komt het goed.

LENDING TREE zei

LENDINGTREE® LENINGEN INC.


Ben je toegegeven aan waar je leningen kunt krijgen, afgewezen door banken en nu gefrustreerd door waar je een lening kunt krijgen? LENDINGTREE geeft u de lening die u verwacht. neem contact met ons op via lendingtreegroupinc@gmail.com.

Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen?
Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen?
Een lening voor educatieve doeleinden?
Een lening om een ​​appartement te kopen?

Zoek niet verder, LENDING TREE INC biedt leningen aan
Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND
Tegen een zeer lage rente van 5%
We hebben een netwerk van kredietverstrekking en
financiële hulp aan klanten over de hele wereld.

We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven. We bieden onze diensten op elk moment van de dag aan.
We geven een lening aan degenen die financiële hulp nodig hebben van 1 tot
20 jaar

Onze diensten omvatten ook

​echte financiering
​investeerder in onroerend goed
​bouwleningen
​leningen voor het opstarten van bedrijven
​hypotheek
​Consumentenkrediet,
​FHA-leningen
​persoonlijke leningen
​autoleningen
etc. Als u een lening of financiële hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via

e-mail: lendingtreegroupinc@gmail.com

e-mail: lending-tree@outlook.com

Warme gedachte

ELIZABETH WALTER

LENDINGTREE INC®