woensdag 29 juni 2022

Afscheid van Centrummanager Hans van Aalst



Op 29 juni hebben we als bestuur van SBG en de gemeente Gouda afscheid genomen van onze Centrummanager Hans van Aalst.


Veel waardering voor zijn grote inzet voor de Goudse binnenstad. Hans is in de corona tijd in Gouda als Centrummanager begonnen. Dat was bepaald geen gemakkelijke start. Hij is echter enthousiast aan de slag gegaan en heeft veel tot stand gebracht. 

Ik denk concreet aan o.a. de oprichting van VBG (Vastgoed Binnenstad Gouda, waardoor de vastgoed sector nu onderling gaat samenwerken. 

Chainels


Maar ook de introductie van Chainels, het communicatie middel tussen de ondernemers in de binnenstad, de actie “Binnenstad in het Licht”, “Gouw aan tafel” en het initiatief voor de Lokale Bon. 

En natuurlijk zijn inzet voor samenwerking tussen de branches, wat er mede toe heeft geleid dat de SBG tot stand is gekomen. 
We gaan Hans in Gouda absoluut missen, maar gunnen hem ook de nieuwe toekomst met zijn partner Michiel op Curacao.

Gouw aan Tafel

Hoe nu verder?

We zijn samen met de gemeente Gouda inmiddels gestart met de procedure voor de benoeming van een nieuwe Centrummanager en de verwachting is dat we in september weer een nieuwe Centrummanager kunnen aanstellen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Prima kerel. Goed stukje van U.
Even wat anders. U heeft waarschijnlijk een betere draad naar de handhaving in Gouda. Vandaar dat ik U even lastig val.
Het volgende; Ik sta op de Kleiwegbrug om de stad te verlaten. Komt er een vrachtwagen de brug op, ook uit de stad. Dat mag dus niet. Maar wat gebeurt er; 2 handhavers komen op de fiets de brug op en negeren de vracht wagen. Sterker nog; er komen 2 politiewagens aan.
1 rijdt de kattensingel op, maar ziet de foute vrachtwagen wel, maar doet niets.. De andere politie auto rijdt de brug op (!) en slaat rechtsaf het Regentesseplantsoen op. Dit kan toch niet. Te weten dat er iemand verongelukt is door een vracht wagen die op de brug rechtsaf sloeg. Kom op Theo. Aanpakken die handel

Anoniem zei

Als we dan toch gaan aanpakken: drugs?! Of is dat een "verworven cultuur".....