maandag 22 december 2008

Interview Radio West en de "machtigste persoon van Gouda"

In verband met de verkiezing tot "Leukste Raadslid van Gouda" heeft Radio West een kort gesprek met mij gehad in hun uitzending van 16 december jl. U kunt dit interview beluisteren met een RealPlayer na het downloaden van onderstaand bestand.

Het interview begint vanaf 6.20 Daarvoor hoort u (afhankelijk van uw smaak:) mooie muziek. http://in.solit.us/archives/download/157770 (druk op Download onder de advertentie). Als u mij een berichtje mailt kan u het ook als bestandje gemaild krijgen (9 mb).

In het AD van vandaag wordt gemeld dat volgens IntoBusiness wethouder Siebe Keulen de machtigste persoon van Gouda is. Proficiat! Saillant detail is wel dat de krant vermeldt dat Siebe een grote slag kan slaan in Gouda, "mits hij alle neuzen dezelfde kant op krijgt." Nu ben ik erg benieuwd wat voor "grote slag" hierbij voor ogen staat van dat blad en als hij nu werkelijk zo machtig is, dan moet hij toch ook in staat zijn om neuzen in dezelfde richting te krijgen...? Ik ken Siebe als kundig en doortastend, maar bepaald niet als iemand die een grote slag zou willen slaan. Of het zou moeten zijn dat de Keulse Goot onder de Dubbele Buurt gaat lukken. http://theokrins.blogspot.com/2008/10/keulse-goot-en-ambulancepost.html
Misschien dat Siebe duidelijkheid zal verschaffen op mijn weblog. Ik ben benieuwd...

De gemeenteraad is een aantal weken met reces, dus u zult de komende tijd wat minder berichten gaan zien.
Alle lezers fijne weken, gezegende kerstdagen en een gezond en inspirerend 2009 gewenst!

1 opmerking:

blindganger zei

Hoi Theo,
je lezers hebben niet persé Realplayer nodig voor een bestand met extensie [.rm], het loopt ook met diverse andere (freeware) programma's zoals bijv Gomplayer. Het gaat alleen helaas niet met de Windows Media Player.

groet, Gerard