Betrokken

Betrokken

dinsdag 16 december 2008

Theo Krins de leukste van de Raad in Gouda

Het is natuurlijk niet netjes om op je eigen weblog iets over jezelf te schrijven over het al dan niet zijn van een leuk, laat staan leukste, raadslid van Gouda.

Michel Klijmij-van der Laan van Groen Links heeft echter de afgelopen maanden een poll ("Wie is het leukste raadslid van 2008?") op zijn weblog geplaatst en vandaag heeft hij de uitslag daarvan op zijn weblog bekend gemaakt. Hierbij de letterlijke weergave:

Voor het tweede jaar op rij is het Leukste Raadslid van Gouda gekozen op het weblog Publiekelijk Tijdverdrijf. Dit jaar was Theo Krins de overtuigende winnaar met bijna eenderde van de stemmen. De tweede plaats ging, op zijn eigen weblog nota bene, naar Michel Klijmij-van der Laan (GL) met 20%. De top drie wordt afgesloten door Laura Werger van de VVD met 15%. De overige raadsleden zaten hier ver achter.

Theo Krins zit sinds 2007 in de gemeenteraad namens de ChristenUnie, als opvolger van de huidige wethouder Harro Janssen. Hij was het tweede raadslid dat via een regelmatig weblog zijn achterban op de hoogte houdt van zijn belevenissen in en om de Raad.De prijs voor Leukste Raadslid is vorig jaar door gemeenteraadslid Michel Klijmij-van der Laan ingesteld. Hij ergerde zich aan het gebrek aan aandacht voor de lokale politiek. Slechts weinig inwoners van Gouda kennen hun vertegenwoordigers. Door meer media-aandacht voor de lokale politiek, en door als politicus via internet verantwoording af te leggen, kan de politiek dichterbij de burger komen. Klijmij hoopt dat de lokale media de handschoen oppakken en zo de politiek scherp houden. Vorig jaar wonnen Fred de Wit (SGP) en Dirk Barth (CDA) de prijs.Dit jaar is de uitreiking tijdens de borrel na de raadsvergadering op 17 december.
Bron: http://michel.klijmij.net/

3 opmerkingen:

Johan Krins zei

Dit verbaast mij niets! Dit zit in de genen.We hebben het er samen wel eens over want het staat onomstotelijk vast dat hij dit heeft meegekregen uit de familie Krins. Proficiat Theo!

Je oom Johan.

Alles Kits Counselling zei

Gefeliciteerd ....

fred de wit sgp/gouda zei

Beste Theo

Van harte...........

Fred de Wit (SGP/Gouda)