maandag 14 juni 2010

Rita Verdonk stapt over naar CDA



Rita Verdonk is na de dramatische verkiezingsnederlaag van Trots op Nederland tot de conclusie gekomen dat het voortzetten van haar eigen partij geen zin meer heeft. Ze is ook erg teleurgesteld over het gemor in haar eigen achterban en het feit dat in haar eigen dorp de afdeling zich naar aanleiding van de verkiezingsuitslag heeft afgesplitst. In Pijnacker-Nootdorp kreeg de partij maar 1,5% van de stemmen, terwijl ze nog bijna 10% van de stemmen kreeg bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen.
Ook in bijvoorbeeld Gouda is de partij enorm teruggevallen en zou geen zetel meer in de Raad hebben behaald, terwijl de partij er nu 3 zetels heeft.

Volgens Verdonk zou ze op z'n minst 5 zetels hebben veroverd in de Tweede Kamer als zij van de media net zoveel zendtijd zou hebben gekregen als bijvoorbeeld PvdA-leider Cohen. Verdonk was naar eigen zeggen de laatste tijd in veel te weinig actualiteitenprogramma's te zien om haar programma uit te leggen.

Het CDA is blij en trots dat ze zo'n prominente politica in haar gelederen heeft gekregen.




Deze ludieke bijdrage is geschreven n.a.v. de campagne van Hi Society met de slogan: "overstappen was nog nooit zo makkelijk"
Deze poster maakt onderdeel uit van de genoemde campagne.

1 opmerking:

Anna zei

zou fijn zijn als deze mevrouw zich eens helemaal uit de politieke arena verwijderde. kan niet begrijpen dat iemand zich op deze wijze in het openbaar belachelijk blijft maken!dit is wat we een gotspe noemen, vermoed ik zo.