Betrokken

Betrokken

vrijdag 29 maart 2013

Gouda bedankt!

Burgemeester Milo Schoenmaker: “Wat heeft Gouda het geweldig gedaan! Met een opbrengst van ruim 63 duizend euro, kunnen er 5.250 verlaten oorlogskinderen worden geholpen. Deze grote opbrengst was niet mogelijk geweest zonder alle initiatieven van Goudse inwoners, scholen, bedrijven en organisaties. Er is wekenlang ontzettend hard gewerkt en het resultaat is dan ook echt fantastisch.  Ik bedank iedereen die zich heeft ingezet voor 538 War Child en met elkaar hebben we Gouda weer goed op de kaart gezet.”

Volle Markt ondanks de kou
Maandag 25 maart stond de radio 538 voor War Child karavaan op de Markt in Gouda. Bij de cheque box konden gulle gevers hun donatie voor War Child afgeven, al dan niet cash of met een symbolische cheque. Ondanks de snijdende kou was er veel belangstelling voor de diverse optredens: Alain Clark, Cor Bakker, Sharon Doorson, Veldhuis&Kemper en DJ Justin Prime vermaakten de bezoekers op de Markt. Ook plaatselijk talent kon het podium betreden: tegen betaling van 12 euro mocht  iedereen vijf minuten zijn of haar kunsten vertonen.

Inzet van velen
 Al wekenlang gonsde het in Gouda van de akties voor 538 voor War Child. Dankzij de inspanningen van ondermeer diverse instellingen, scholieren van allerlei leeftijden, Goudse ondernemers en sporters hebben we een mooi bedrag opgehaald om 538 voor War Child te steunen.


Persbericht gemeente Gouda

Geen opmerkingen: