vrijdag 13 februari 2009

Het Goudse Sport Gala 2009


Donderdagavond was het Goudse Sport Gala. Op zo'n avond worden Goudse sporters en sportvrijwilligers gehuldigd. De avond stond in het teken van de Olympische Zomerspelen in Peking. Het was er enorm druk en het is leuk om te zien hoeveel sporttalent we in Gouda hebben. De bekende band De Coronas, ze traden tijdens de Olympische Spelen in Peking op in het Holland Heineken Huis, zorgde voor de muzikale omlijsting. De band barst van de kwaliteit, maar het volume was veel te hoog, je kon bijna geen woord met elkaar wisselen. Jammer, want de avond was verder erg leuk. Hierbij een foto impressie:


Chinese sfeer






















Voor Wethouder Kastelein (Sport) was het toch ook een beetje zijn avond.



De Coronas














Eerst werden er vrijwilligers gehuldigd: Agnes Popkema, Brenda den Hertog, Chris van Loon, Adriaan de Groot, Marianne Lugthart en Peter van der Kleij.


De Integratieprijs voor de organisatie die zich het meest heeft ingezet om sporters met een beperking te integreren binnen de reguliere sport ging naar de Atletiekvereniging Gouda.

Wielrenner Jelle Lugten werd gekozen tot Sporttalent van het jaar

De allround-atleet Roland van Zuilen werd Sportman van het jaar.
Zoals wel werd verwacht, is Daniëlle de Bruijn (waterpolospeelster bij Donk en tijdens de Olympische Spelen goed voor maar liefst 17 treffers) verkozen tot Sportvrouw van het jaar.
Het was leuk dat Robin van Galen (coach) ook een prominente rol had.



De herenploeg van GZC Donk (waterpolo) werd Sportploeg van het jaar.


Alle winnaars bij elkaar.

Geen opmerkingen: