Betrokken

Betrokken

vrijdag 7 maart 2014

"Beste raadslid van Gouda"


Pauw & Witteman, Volkskrant en BKP hebben de actie "Beste Raadslid van Nederland" worden gestemd via Facebook.
Tot en met 5 maart konden kandidaten zichzelf kandideren of werden gekandideerd en vervolgens moest je zoveel mogelijk stemmen zien binnen krijgen.


In Gouda waren diverse raadsleden gekandideerd en na een spannend slot ben ik op de 1e plaats terecht gekomen. Laura Werger (VVD) is 2e geworden en Michel Klijmij-van der Laan (GroenLinks) 3e.

Vanaf vandaag zal een jury 12 raadsleden nomineren voor de tweede stemronde, maar daar zullen naar verwachting geen Goudse raadsleden bij zijn, aangezien er diverse raadsleden in Nederland meer stemmen hebben gehaald.

Ik beschouw deze verkiezing als een mooie opsteker richting de verkiezingen op 19 maart en het is fijn dat in Gouda de inzet van de ChristenUnie wordt gewaardeerd.
Ook de komende periode zullen we ons weer inzetten voor onze mooie stad. U kunt op ons rekenen!


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie signaal!

Roelie zei

Wat leuk Theo dat je tot het beste raadslid uit Gouda verkozen bent
Een mooi uitgangspunt voor jouw om straks de nieuwe raadsperiode in te gaan.

martin zei

Wat leuk, nooit aan getwijfeld ga zo door.

Anoniem zei

Vanwaar de groepsfoto voor de vervallen pakhuisjes van Punselie? Schande dat dat er zo bij staat, ik bedoel de panden. Die hadden toch echt onderhouden en behouden moeten worden. Meer van zulke hebben we in de stad niet meer. Het zal wel niet zo zijn dat Krins zich daar voor gaat inzetten?

Theo Krins zei

Het gaat om de achterzijde van Punselie. Deze wordt volgens planning opgeknapt, maar is op dit moment een prachtig decor voor een fotograaf :-)

Ton Snoei zei

Proficiat Theo, geheel terecht.

M. zei

Gefeliciteerd man !

Theo Krins zei

Dank voor de leuke reacties! We gaan ervoor! #SamenSterk

Anoniem zei

Een stem op de CU is een stem voor onverantwoorde uitbreiding van de grote chemische reus CRODA laags woonwijken.

Het economisch belang zou te groot zijn, maar CRODA kan prima verhuizen binnen de regio waarbij werkgelegenheid in stand blijft.

Bovendien schreeuwt zowel Rijks-, Provincie- en zelf gemeentelijk beleid om toename van de leefbaarheid in de Korte Akkeren.

Het 'soms moet je andere keuzes maken' rechtvaardigt geenszins het faciliteren van een "Botlek aan de Gouwe" ten koste van de bewoners.

Voor mij geen stem op de CU dus !