Betrokken

Betrokken

zaterdag 28 september 2013

Vernieuwing ChristenUnie Gouda

Foto: gemeente Gouda
Twee raadsleden van de ChristenUnie stellen zich niet opnieuw beschikbaar voor een zetel in de Goudse gemeenteraad. Na de verkiezingen, in maart 2014, treden de huidige fractievoorzitter Anke Huisman-Mak en raadslid Gerard Schotanus terug.

Huisman motiveert: “Het raadswerk is een fantastische job, maar vraagt veel tijd en energie. Ik wil nu mijn prioriteiten verleggen, er zijn genoeg andere dingen te doen in de stad.” Schotanus doet het raadswerk nog altijd met veel plezier, maar vindt het na zestien goede jaren ook tijd om te stoppen: “De ChristenUnie heeft momenteel veel getalenteerde jongeren, voor hen is het ook mooi dat er zetels vrijkomen. Het vraagt veel van jezelf en je thuisfront om je acht respectievelijk zestien jaar beschikbaar te stellen. ”Als bestuur zijn we Anke en Gerard dankbaar voor hun toewijding en inzet voor Gouda”, zegt Harro Janssen, voorzitter van het bestuur.

De ChristenUnie fractie in de Goudse raad telt drie zetels en heeft daarnaast een burgerraadslid.
Eind oktober stellen de leden de kandidatenlijst voor de verkiezingen in 2014 vast. Dan wordt ook de lijsttrekker bekend.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtig team.... en dan te bedenken dat zij denken dat het nog beter kan!

Groet van Dick van Dijk

Theo Krins zei

Dank Dick! Of het nog beter kan zal de toekomst uitwijzen, maar dit is een geweldig team!

Anoniem zei

Dan word jij de oudste, Theo.
En de wijste natuurlijk!
Ben van Bommel