Betrokken

Betrokken

maandag 17 december 2012

Tovenaar van het evangelieZondagavond 16 december was na de succesvolle uitvoering in 2011 van The Passion, er opnieuw een prachtige uitvoering met een bijbelse boodschap de Markt in Gouda.

Ditmaal stond het kerstverhaal centraal, waarbij Gert van der Vijver, de "zandtovenaar", met zijn zandkunst een centrale rol had. Gedurende  de hele opvoering van bijna 1 uur toonde hij prachtige zandtekeningen, waardoor het verhaal dat verteld en gezongen werd een extra dimensie kreeg.

Het was een prachtige voorstelling, waarbij het kerstverhaal door Charly Luske vanuit de Bijbel heel puur werd gebracht. Tussen de vertellingen door konden de duizenden mensen op de Markt genieten van de muziek van diverse bekende musici.

Voor heel wat mensen zal deze avond wellicht een mooie, misschien zelfs wat nostalgische, avond zijn geweest, waarbij ze hebben genoten van diverse artiesten. Voor anderen was het wellicht een avond die gezien kan worden als goede promotie van onze mooie stad Gouda.

Voor mij was het beiden, maar vooral ben ik blij dat het evangelie van Jezus Christus zo puur heeft mogen klinken en ik hoop dat er mensen hierdoor zijn stilgezet en op zoek gaan naar Hem die als Redder van de wereld naar deze aarde is gekomen.

Hierbij een foto verslag:


Samen met Elise Mannah zingen we het Goudalied

Velen hadden de speciale lichtjes voor deze avond meegenomen


Charly Luske vertelde het kerstverhaalIris Kroes had haar harp weer bij zich


Melissa Venema speelt trompet

Pearl Jozefzoon
Femke Meines


Hind

Gouds Kinderkoor

Ralph Mackenbach


Tim Douwsma3 opmerkingen:

Isabella Dijkgraaf-Vaalburg zei

Mooi gedeeld weer, bedankt Theo!

J. zei

Moet je mij toch eens vertellen wie die mooie foto's maakt? Jijzelf toch niet? Hoe dan ook knap werk.

Fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar.

Theo Krins zei

Wellicht heb ik mezelf overtroffen :-), maar de foto's heb ik toch echt zelf gemaakt.