Betrokken

Betrokken

zaterdag 29 oktober 2011

Vrijwilligers in het zonnetjeOp 28 oktober werden de Goudse vrijwilligers weer in het zonnetje gezet. Ieder jaar is er een middag, waarop zij via hun organisaties uitgenodigd worden. Burgemeester, wethouders, de managers van de gemeente en van een aantal Goudse organisaties bedienen dan de vrijwilligers.

De opzet is niet steeds hetzelfde: eerst was er een ontbijt, daarna een borrel met hapjes en de laatste keren een stamppotbuffet. Dit jaar is er een High Tea. Waarbij in het kader van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk er extra veel vrijwilligers welkom waren. Om dat mogelijk te maken waren er twee bijeenkomsten die beide keren goed werden bezocht.

Het is bijzonder leuk om aan zo'n middag mee te werken en op die manier te laten merken hoeveel waardering we voor onze vrijwilligers in Gouda hebben.

Hieronder een foto impressie, met dank aan Kees Speksnijder:
2 opmerkingen:

Anoniem zei

jaaa; het was een prachtige middag!
Ook leuke nieuwe contacten gelegd, heel leuk was ook de aankleding van de St.Jan; heel sfeervol!
Daarna bij het vertrek uitbundig uitgezwaaid met het klappen in de handen speciaal voor de vrijwilliger; fantastisch allemaal!! :)
De VVV bon was een onverwachte èchte toef op de taart!

Marianne zei

Misschien voor de Gemeente handig dit niet op een werkdag te plannen, maar in het weekend. De gemiddelde leeftijd wordt dan niet 65+. Er zijn ook jonge vrijwilligers. Die moeten alleen werken op een vrijdagmiddag.