Betrokken

Betrokken

donderdag 4 maart 2010

ChristenUnie stabiel gebleven!

Even een kort bericht, later meer.

In Gouda is heel veel veranderd door de grote winst van Gouda Positief en Trots op Nederland. Ze hebben het erg goed gedaan! Gefeliciteerd.

Ik ben dankbaar dat de ChristenUnie haar 3 zetels heeft behouden, maar vindt het erg jammer dat het CDA 2 zetels heeft verloren, waardoor het christelijk geluid in Gouda minder sterk (in aantal) is geworden.

Alle stemmers op de ChristenUnie: hartelijk bedankt voor uw steun en vertrouwen!

Hieronder de volgorde op basis van de grootte van de partij:

1. PvdA
2. VVD
3 CDA
4 D66
5 Trots op Nederland
6 Groen Links
7 Gouda Positief
8 ChristenUnie (was 5e partij)
9 Gouda's 50+ Partij
10 SGP
11 GBG
12 SP

http://www.telegraaf.nl/binnenland/6197145/__Tik_voor_PvdA_en_CDA_in_Gouda__.html?p=11,2

3 opmerkingen:

fred de wit (sgp/gouda) zei

Beste Theo

Gefeliciteerd met je hernieuwde raadszetel.Meeleven met CDA.. Daarnaast heeft de SGP weer iets laten zien van haar politieke stabiliteit in een hectische Goudse verkiezingsuitslag!

Fred de Wit ( SGP/Gouda)

bertwiltink zei

Theo, fijn dat jullie stabiel bleven. Echter het geheel van de uitslag baart mij grote zorgen zowel voor Gouda als voor 9 juni landelijk. Ook hier betalen we de prijs voor de bestuurlijke wanvertoning van CDA en PvdA in Den Haag. Ook het lijstrekkersdebat van gisteravond was te genant voor woorden. Deze leiders moeten weg want ze zijn te zeer met elkaar bezig en met uitsluitingspolitiek.
Gouda is bijna onbestuurlijk vanwege de groei aan de flanken en het imploderen van het midden. Ook hier gaan de bestuurlijk onervaren partijen mede het gezicht van Gouda bepalen. Jammer!!!!
Mijn advies aan de CU: Verbind je aan het CDA en lever samen een wethouder, aders kom je er misschien helemaal buiten te staan. Stop met uitsluiting van de vvd tot ze excuses aanbieden, maar ga als PvdA, VVD, CDA/CU =18 +Gouda positief ?? een nieuw college vormen.
Veel zegen!

Bert Wiltink

Gert zei

Dag Theo,

Jammer dat al je inzet niet is omgezet in winst. Wel gelukkig dat de CU stabiel gebleven is. Ik hoop dat jullie wel een wethouder kunnen leveren.

Groet