Betrokken

Betrokken

dinsdag 17 december 2013

Candlelight Shopping in Gouda
Een dag na Gouda bij Kaarslicht was het feest in Gouda nog niet afgelopen, want op zaterdagavond was er Candlelight Shopping. Het initiatief hiervoor is genomen door de Goudse winkeliers in de binnenstad en het was wat mij betreft een geslaagde opzet. Op zaterdagavond kunnen winkelen, genietend van de sfeer met allemaal lichtjes, vraagt om meer!
De winkels waren op deze avond tot 22.00 uur en het winkelend publiek kon naast het winkelen ook genieten van demonstraties en proeverijen.
Maar er was nog meer: met de kinderen was er ook nog een Lichtjesspektakel.

Gouda bruist van enthousiasme en het is goed om te zien en te ervaren dat we steeds meer aansprekende activiteiten in onze stad hebben en alle complimenten voor de initiatiefnemers!

Jammer alleen dat het nog niet wil lukken met die kerstmarkt. In een stad als Dordrecht is het wel een groot succes. Wellicht moeten we daar nog maar eens wat inspiratie gaan op doen. Als we dan ook nog rond het stadhuis kunnen gaan schaatsen wordt het feest helemaal compleet. Gouda is goud!Lange TiendewegBloemwerk De IllusieLyda Labbaci van De Baas in Huis Kinderlifestyle

TurfmarktWarme chocolade melk maken in Bijbelshop Samma voor de kinderen die meelopen met LichtjesspektakelGeen opmerkingen: