Betrokken

Betrokken

donderdag 31 oktober 2013

Theo Krins lijsttrekker ChristenUnie GoudaDankbaar en blij breng ik graag bijgaand persbericht onder jullie aandacht!


De leden van de ChristenUnie in Gouda hebben Theo Krins (48) verkozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Onder het motto “Samen sterk” gaat een jong en enthousiast team campagne voeren. 
De ChristenUnie zet bewust in op verjonging om zo, naar de toekomst toe, te bouwen aan continuïteit en jonge mensen een kans te geven zich in de politiek te ontplooien.

Gedreven lijsttrekker

Theo Krins is sinds 2007 raadslid in Gouda en heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden op het gebied van financiën, stadsmarketing en veiligheid.
Hij verwierf plaatselijke bekendheid door actief te bloggen en zijn “kleurboeken”. Zo  maakte hij onder andere een Groenboek om de kwaliteit van het groenonderhoud aan de kaak te stellen en een Witboek toen de gladheidsbestrijding tekort schoot. Ook heeft hij zich ingezet voor het realiseren van een goede bewegwijzering voor toeristen in de binnenstad van Gouda.

Samen Sterk

Theo ziet er naar uit om samen met een jong en enthousiast team campagne te gaan voeren met het motto “Samen Sterk”. “Deze slogan geeft aan dat we Gouda samen vormgeven. Samen wil zeggen: jong en oud en zowel bewoners, bedrijven, organisaties als politiek.”

Kandidatenlijst

Op de tweede plaats van de kandidatenlijst staat Wout Schonewille (39). Hij is op dit moment burgerraadslid en is de afgelopen jaren actief geweest op het gebied van jongeren, zorg en welzijn. De volgende op de lijst is Anna van Popering-Kalkman (30). Anna is bestuurslid van de ChristenUnie Gouda en is al enige jaren actief betrokken bij de politiek. Ook de kandidaten op plaats 4 t/m 10 zijn jonge en ambitieuze kandidaten.

Tevreden voorzitter


Het bestuur van de ChristenUnie is blij met de kandidatenlijst en de nieuwe lijsttrekker. Voorzitter Harro Janssen: “Geweldig dat we met deze enthousiaste ploeg, die bestaat uit veel jonge mensen, de verkiezingen ingaan. We hebben in de top een goede balans kunnen vinden tussen ervaring en vernieuwing en naar de toekomst toe hebben we een groot potentieel. We zijn verheugd dat Theo Krins het lijsttrekkerschap op zich wil nemen. Hij heeft zijn sporen verdiend in de lokale politiek en is gedreven om als lijsttrekker samen met de andere kandidaten aan de slag te gaan.”8 opmerkingen:

Ineke zei

Gefeliciteerd Theo en doe je best voor de stad!

J te G zei

Theo en rest van de huidige fractie.
Gefeliciteerd. Een aanvulling en doorzettingskracht op de duurzaamheids en humane(en geestelijke)kalender en agenda van Gouda als stad.
Er zijn wel een paar politiek geladen onderwerpen die ik met je bespreken wil. Een paar ken je: water, waterwegen, dijken, wonen in variaties van woonvormen in de stad.Openbaarheid en controleerbaarheid van het openbaar bestuur.wo sterk verbeteren digitale toegankelijkheid webstructuur Gouda, verkeer en stadsontwikkeling, wo WestergGouwe en Stationsbuurt.En niet te vergeten de gewone benadering ipv de hectiek uit het verleden van inwoners van Gouda met een andere herkomst.
Het gaat je en jullie goed en veel succes bij het voorbereiden van een verkiezingsprogramma dat staat.Nu al laat zien welke samenwerkingen en coalities mogelijk kunnen worden en opdat duurzaamheid en medemenselijkheid leidraad moge zijn.
J te G

M. zei

Gefeliciteerd Theo met je verkiezing. Een mooie lijst met veel jongeren.

Van der Goes zei

Van harte gefeliciteerd! Enthousiasme, hart voor de stad en samenleving

fred de wit zei

Beste Theo
Gefeliciteerd... en dat op kerkhervormingsdag!Ik wens je Luthers geloofsoptimisme van harte toe met je fraktie nu en na D.V. 19 maart 2014.

fred de wit ( SGP/Gouda)

Ton Snoei zei

Chapeau! Succes toegewenst bij de voorbereidingen van het verkiezingsprogramma.

Theo Krins zei

Dank voor alle felicitaties!

Anoniem zei

De Christen Unie heeft ingestemd met zware industrie van Croda op 100 meter afstand van woningen.

Niet op stemmen dus