Betrokken

Betrokken

zaterdag 31 december 2011

Oud en Nieuw


Het jaar 2011 is bijna ten einde. Het was een roerig jaar met hoogte en dieptepunten, maar voor mezelf overheerst uiteindelijk als ik aan Gouda denk vooral een positief beeld.

Er zijn heel wat mooie momenten geweest in onze stad, waarbij vooral the Passion een geweldig mooi evenement was, dat Gouda echt op de kaart heeft gezet en nog steeds toeristen naar Gouda trekt.

Als ik de mensen om me heen hoor en meemaak dan merk ik dat velen het negatieve beeld van Gouda echt zat zijn en er hard aan trekken om Gouda vooral positief op de kaart te zetten en dat heeft in 2011 duidelijk haar vruchten afgeworpen.

Laten we deze lijn in 2012 met elkaar doorzetten, want Gouda = Goud!

Ik wens u een gezellige en veilige jaarwisseling toe en een voorspoedig 2012

U kunt het jaar dan gelijk goed beginnen door op zaterdag 14 januari naar het nieuwjaarsfeest van de gemeenteraad in het Stadhuis te komen van 14.00 - 17.00 uur.

Het belooft gezellig en inspirerend te worden. Graag tot ziens dus op 14 januari!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Theo,

Jij hebt een positief gevoel terug kijkend, zeker wat the passion betreft ben ik dat met je eens, "linkse" krachten zien graag andere dingen gebeuren, toch heb je je over vele zaken niet echt possitief geuit, wel je ding gedaan en dat siert je.

Cu is een mug in het politiek gebeuren, luis moet CU nog worden wat mij betreft.

Goede jaarwisseling,

Fred IJspeerd zei

Theo,

Een voor jou persoonlijk een voorspoedig 2012 toegewenst en

dat 2012 voor de Goudse politiek het jaar van de verbinding i.p.v. de tegenstelling wordt. Grote dossiers zoals de Wet werk naar vermogen bieden hiervoor uitstekende mogelijkheden!