Betrokken

Betrokken

woensdag 18 november 2009

Harro Janssen lijsttrekker ChristenUnie

v.l.n.r. Elze Sennema, Gerard Schotanus, Anke Huisman, Harro Janssen,
Ansgar Bosman, Theo Krins en Wout Schonewille


Harro Janssen (35) is gekozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie. Janssen is sinds december 2006 wethouder en beheert onder meer de portefeuilles financiƫn en verkeer. Daarvoor was hij bijna vijf jaar raadslid namens de ChristenUnie.

Harro Janssen zegt dankbaar te zijn dat de leden van de ChristenUnie opnieuw het vertrouwen in hem hebben uitgesproken. Hij is blij dat naast de zittende raadsleden ook nieuwe kandidaten zich willen inzetten voor Gouda. Na Janssen volgen

2. Anke Huisman-Mak
3. Theo Krins
4. Gerard Schotanus

Met Elze Sennema, Ansgar Bosman-Smit en Wout Schonewille op de plaatsen vijf tot zeven haalt de ChristenUnie een aantal jonge, deskundige kandidaten binnen. De ChristenUnie kiest hiermee voor stabiliteit, maar ook voor verjonging en verbreding.

Stabiel en betrokken
De ledenvergadering stelde behalve de kandidatenlijst ook een inspirerend verkiezingsprogramma vast met als thema: ‘Stabiel en betrokken’.

De ChristenUnie realiseert zich dat de komende jaren in financieel opzicht erg moeilijk zullen worden. De ChristenUnie is sinds 2002 in het college vertegenwoordigd.

Ze gaat in de raadsperiode 2010-2014 voor een stad waar ieder veilig kan wonen en leven; een sociale en duurzame stad, waar mensen betrokken zijn op elkaar.

1 opmerking:

M. Klijmij zei

Gefeliciteerd met je plek op de lijst, ook voor de anderen. Opvallende plek Gerard trouwens.