Betrokken

Betrokken

zaterdag 11 maart 2017

Stem op 15 maart met volle overtuiging!


Beste vrienden,

Ik weet niet of jij je keuze al hebt gemaakt voor de verkiezingen van 15 maart. Ik stem op 15 maart met volle overtuiging op de ChristenUnie. Waarom? Daar heb ik vijf redenen voor: 
  1. De ChristenUnie staat voor een hoopvolle toekomst voor onze (klein)kinderen, door te investeren in gezinnen, onderwijs en zorg. In de stad én in de regio.
  2. De ChristenUnie maakt zich sterk voor een samenleving waarin ieder leven meetelt. Vanaf het allereerste begin tot allerlaatste eind. Daarom investeert de ChristenUnie in zorg voor het ongeboren leven, voor ouderen, voor gehandicapten, chronisch zieken of mensen met Downsyndroom.
  3. De ChristenUnie gaat voor een samenleving waarin mensen de vrijheid hebben om vanuit hun geloof te leven. Zodat mensen zich vanuit hun diepste overtuigingen kunnen inzetten voor hun werk, buurt of school. Dus staat de ChristenUnie pal voor het bijzonder onderwijs.
  4. De ChristenUnie wil een gezonde schepping. De overheid moet samen met ondernemers en burgers werken aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Zo wil de ChristenUnie in één generatie naar een schone energievoorziening.
  5. De ChristenUnie wil dat mensen waardig ouder kunnen worden en is dus tegen de plannen voor ‘voltooid leven’. De ChristenUnie gelooft in de kracht van goede zorg en aandacht voor ouderen. Juist in een samenleving die ouderdom helaas steeds minder waardeert.
De ChristenUnie is een partij ván christenen, vóór iedereen. Een stem op de ChristenUnie is een stem voor een hoopvol realistisch en voluit christelijk geluid. 

Samen met Thera de Haan en Christiaan Quik bij de verkiezingskraam
Gouda

Als je het plaatselijk geluid uit Gouda bij de ChristenUnie in de Tweede Kamer wilt horen, wil je dan een stem op mij overwegen? 
Graag zet ik mijn kennis en ervaring op het gebied van o.a. veiligheid, financiën, duurzaamheid en bestuurlijke samenwerking, in voor een hoopvol en realistisch beleid!


fotografie: Lucas A. Nijenhuisfotografie: Lucas A. Nijenhuis

Schrijver Reinier Sonneveld beantwoordt de meeste gestelde vragen:
  1. Waarin verschilt de ChristenUnie nu van de SGP en het CDA?
  2. Gaat de ChristenUnie niet in tegen de scheiding van kerk en staat?
  3. De Bijbel is toch geen politiek handboek?
  4. Is de ChristenUnie niet te klein om een verschil te maken?
  5. Kan ik niet beter strategisch gaan stemmen?

5 opmerkingen:

Jan Hafkamp zei

Ik heb je gemist vanmiddag Theo bij de CU kraam. Ik mis ook jullie standpunt m.b.t. instroom van migranten/ vluchtelingenstroom. Shalom

Anoniem zei

Het moet anders, dus:

PVV of FvD.

Anoniem zei

Of ChristenUnie

Anoniem zei

En dit is het precies waarom ik ChristenUnie ga stemmen Een partij met goede uitgangspunten vanuit een christelijke basis

Anoniem zei

CU is toch te links als het gaat om het te gastvrij zijn voor immigranten. Veel christenen die ik ken, zijn daar toch iets realistischer in en zijn niet voor open deurpolitiek.