Betrokken

Betrokken

vrijdag 23 februari 2018

ChristenUnie Gouda presenteert eigentijds magazine


De ChristenUnie wil laten zien dat ze ‘oog voor Gouda’ heeft en komt daarom met een glossy met mooie Goudse verhalen. Dit magazine is gemaakt door en voor Gouwenaars waarmee de ChristenUnie wil laten zien wat er gebeurt in de stad, buurt of met mensen als we oog hebben voor elkaar en onze omgeving.

Waarom een magazine?

We willen laten zien dat we Oog voor Gouda hebben. Daarom hebben we een magazine gemaakt over en vóór Gouwenaars.
Onze blik is naar buiten gericht. We willen weten wat mensen in de stad bezig houdt en raakt.
Dat willen we delen met iedereen die dit magazine in handen krijgt of digitaal leest.

Ook willen wij laten zien wat er gebeurt met de stad, met een buurt of met mensen als we oog hebben voor elkaar en voor onze omgeving. Om dat te illustreren hebben we gesproken met allerlei bijzondere, mooie en actieve Gouwenaars die zich inzetten voor hun medemens, hun buurt, hun stad. Ze zoeken naar een gemeente die betrokken, eerlijk en aanspreekbaar is.

Goudse Post, 21 februari 2018

Wat staat er in het magazine?

Er komen in het magazine vooral mensen in beeld die wat willen betekenen voor de stad. Mensen met hart voor andere (jonge) mensen, duurzaamheid, veiligheid, sport, groen of ondernemers. Mensen die hun bijdrage leveren aan een maatschappij waarin we oog hebben voor elkaar. Ook de kandidaten voor de ChristenUnie leveren een bijdrage aan dit magazine. De eerste tien kandidaten geven ieder hun eigen statement. Onze lijsttrekker Theo Krins vertelt in een openhartig interview wie hij is als persoon en dat hij van betekenis wil zijn voor deze stad.

Er is veel aandacht besteed aan mooie foto’s en een verrassende vormgeving.

Is het magazine een echt verkiezingsblad geworden?


Nee, dat was juist niet de bedoeling. Het blad is voor iedereen interessant, niet alleen voor ChristenUnie stemmers. Eigenlijk is het een knipoog naar de bekende Glossy’s. En ja, natuurlijk komt hij niet voor niets net voor de verkiezingen uit. We willen hiermee laten zien dat de Goudse ChristenUnie een echte lokale partij is en op een verbindende manier aandacht vragen voor dat waar de ChristenUnie in Gouda voor staat.


Lees hier het magazine digitaal

Geen opmerkingen: