vrijdag 25 november 2022

Nieuw magazine GO Gouda gepresenteerd

 

Vorige week was er een bijzonder moment. Namens de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) mocht ik samen met de Centrummanager aan wethouder Thierry van Vugt het eerste exemplaar van het magazine GO Gouda overhandigen.

De afgelopen maanden hebben de mensen van Kontakt Mediapartners, die onder andere de Goudse Post uitgeeft, hard gewerkt om de uitgave van dit prachtige magazine mogelijk te maken. De SBG heeft vanaf het begin dit initiatief toegejuicht omdat dit magazine de (binnen)stad prachtig in beeld brengt en laat zien wat er allemaal te zien en te beleven is. Door de interessante informatie over ondernemers en de persoonlijke verhalen van ondernemers en inwoners is het laagdrempelig en boeiend om te lezen. 

Ook staat er een overzicht van activiteiten in, die er de komende tijd gaan plaatsvinden, waardoor het echt een magazine is om te bewaren.

Koop lokaal!

We hopen dat vele Gouwenaars (en mensen daarbuiten) dit magazine als blad of digitaal gaan lezen en daardoor nog enthousiaster worden over onze (binnen)stad en daardoor extra gestimuleerd worden om in onze eigen (binnen)stad de komende weken hun boodschappen te gaan doen. 

De lokale ondernemers hebben het momenteel - mede door de energie tarieven - erg zwaar. Laten we voorkomen dat er nog meer ondernemers in onze (binnen)stad moeten gaan besluiten om te stoppen! 

Houdt onze stad bruisend en vitaal en doe uw inkopen lokaal!


Go Magazine online lezen? Dat kan via deze link: https://kmp.nl/onze-titels/magazines/go/


Het magazine is op diverse afhaalpunten op te halen:



Geen opmerkingen: