Betrokken

Betrokken

zaterdag 4 februari 2017

Martijn Riet burgerraadslid voor ChristenUnie Gouda


Op 1 februari is Martijn Riet (1982) tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd als burgerraadslid voor de ChristenUnie. Martijn woont met zijn gezin in de wijk Korte Akkeren, is werkzaam als milieukundige en studeert Maatschappelijk werk en dienstverlening. Martijn is al langer betrokken bij de ChristenUnie en stond op de kieslijst bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

Als burgerraadslid zal Martijn de fractie ondersteunen. Martijn: ‘Ik vind het een voorrecht om als burgerraadslid dienstbaar te zijn aan Gouda. Deze stad is er een om trots op te zijn. Tegelijk wil ik niet wegkijken van onderwerpen die blijvend aandacht vragen. Buurten en wijken waar het goed wonen is, de manier waarop verschillende mensen en culturen samenleven en de zorg en aandacht voor mensen in een kwetsbare positie gaan mij in het bijzonder aan het hart. Samen met de fractie, wil ik mij inzetten voor de bloei van onze stad - oprecht, constructief en realistisch.’
De fractie van de ChristenUnie is blij met de komst van Martijn in ons team en we zien uit naar een goede samenwerking!

2 opmerkingen:

Heike Blok zei

Felicitaties voor Martijn!
Goed dat er weer iemand bij komt die Gouda en zijn burgers een warm hart toedragen.

Anoniem zei

Beste Martijn,

Ik wens je veel succes met jouw nieuwe functie.

Je bent hard nodig, want in deze moeilijke tijden, is een professioneel bestuur belangrijker dan ooit, zeker op gebied van veiligheid.

Dat het allemaal professioneler moet, hebben we al eerder gezien omtrent het bezoek aan Gouda, van Tarik, en blijkt nu weer:

www.goudsepost.nl/nieuws/algemeen/94978/privedata-op-straat-

T. de Krijger